The liebster award

I am very much honoured to have this award. Thank you very much https://wp.me/pceIFZ-34 for the nomination. Grudging fret, this author is just 17 years old but it’s actually very talented and thoughtful. I believe if you visit the site you will understand my words yourself.

RULES

1. Thank the blogger who nominated you.
2. Share 11 facts about yourself.
3. Answer the 11 questions the blogger asked you.
4. Nominate the 11 bloggers and make them happy..!
5. Make upto 11 questions and ask them to your nominees.
6. Notify your 11 nominees.

11 facts about me…….
1) I am foodie
     I love food. I do concern about my weight but whenever I think about going on a diet I would end up with overeating.๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿณ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿณ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹โš–๏ธ

2) I am angry bird
     Everyone think of me as a grumpy girl. I don’t know if I am. Sometimes I do get angry but I never shout or use abuse words. But my anger is actually bad.
Not always, only when someone knocks on me.

3) I am silly and childlike
     I can’t call myself childish I think I am childlike. I believe in fairytales. I never take anything serious. For me every part of my life is a kind of experience and fun moments.

4) I never study
     I like learning but reading syllabus books is boring. For me study is about fun but not something serious. I like to attend lectures but reading books is not fun.

5) I  get good marks in exam
      What if I say I never study but I still get good marks. I am God gifted. Not really. I choose to study arts because in arts we need to write everything in our own words. So I can easily answer questions in exam.

6) I am fond of Chinese dramas
     In this lockdown period I started to watch Chinese dramas. And now I am fond of it. Especially ” my girlfriend is an alien ” fang leng and xiaoqi are the best couple.

7) I always laugh at wrong moment
     Sometimes when someone scolds me or shout on me I unintentionally laugh at the moment.

8) I watch cartoons
      Yup I still love to watch cartoons. Shinchan, Doraemon, Oggy and the cockroaches, Tom and Jerry, honey bunny ka jholmaal are my favourite cartoons
9) I am very flirtatious
     I like to flirt. I’m just a bit naughty sometimes.

10) I get bore with everything very soon.

11) I am chocolate lover

Questions

1. WHAT IS YOUR LIMIT TO STRIVE FOR YOUR GOALS?
Ans. As long as I don’t hurt anyone or my family is happy with decision. There is no limit to strive for my goal. I will get it at any cost.

2. HAVE YOU EVER BELITTLED SOEMONE JUST FOR YOUR SAKE OF PLEASURE?
I don’t think so.

3. WHAT DO YOU THINK IS THE MOST WRONG THING STILL PREVAILING IN THIS WORLD?
Ans. To punish someone or evade someone without letting them know their mistakes.

4. WHAT INSPIRES YOU TO RISE AND SHINE EVERYDAY?
Ans. I don’t think I shine or rise. But Yes whenever someone appreciates you or praise you you will feel special and unique.

5. DO YOU FEEL LIKE PRIORITIZING BETWEEN YOUR FAMILY TIME AND YOUR GOALS, AND IF SO, WHICH WILL YOU PRIORITIZE FIRST AND WHY?
Ans. My priority is my family. No matter what I choose to do or what I’d do. I’ll get their permission first. If they don’t allow then I’ll cry and will emotionally blackmail them.๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ

6. ANYTHING WHICH DEMOTIAVTES YOU?
Ans. When I know that I tried hard and I did my best but I don’t achieve my goal just because of someone other.

7. WHAT ALL DISTRACTS YOU FROM FOCUSSING OVER ANYTHING, IF ANY, HOW CAN YOU OVERCOME THROUGH THAT?
Ans. As long as I want to focus on something there is nothing that can distract me.

8. LIFE IS FULL OF CHANCES, WOULD YOU MIND GIVING A SECOND ONE TO SOMEONE?
Ans. That’s true my life is full of chances but whenever I get the chance to do something someone randomly comes and take it over.

9. IF YOU COULD CHANGE ANYTHING TODAY, WHAT WOULD THAT BE?
Ans. I am very self-centred so I won’t talk about world. If I get the chance to change something than I would like to sweep acne and scars from my face.

10. WHY IS WRITING IMPORTANT TO YOU?
Because in this way I can express my feelings easily

11. WHAT IS THE PURPOSE OF YOUR WRITINGS?
To share my experience,. Thoughts and feelings.

My nominees are…


https://brotherscampfire.com
https://jasmineroseendemann04.school.blog
https://caraxvannuys.blog
https://htt680780312.wordpress.com

https://relationshipsmatter.wordpress.com
https://robertcday.wordpress.com
https://nonsothewriter.wordpress.com
https://frameofsoul.home.blog
https://hgamma.wordpress.com
https://ashivamchoudharyblogger.wordpress.com
http://perditus.blog

My questions are the same๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—

Thank you so much. Have a good day

45 thoughts on “The liebster award

    1. Why do everyone thinks my answers are innocent ๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”
      Is it really innocent ๐Ÿ˜•๐Ÿ˜•

      Anyway thank you so much ๐Ÿ˜‡.
      And it’s my pleasure ๐Ÿ˜‡โ™ฅ๏ธ๐ŸŒธ๐Ÿงšโ€โ™€๏ธ

      Liked by 1 person

      1. Ofcourse not. I was just curious. I am happy that you read my answers. And calling innocent is a compliment ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜‡โ™ฅ๏ธ๐ŸŒธ๐Ÿงšโ€โ™€๏ธ

        Liked by 1 person

      1. Yes your blog is wonderful… the best part about it is that it’s written both in English and hindi, also in both the languages the message and your thoughts is well communicated…. and also it’s Aakash not sir..

        Liked by 2 people

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s